Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savjeti za roditelje

Reporterka Dnevnika Nove TV objavila knjigu 'Mama zna najbolje (i tata)'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladim roditeljima savjeti iskusnijih često su prijeko potrebni. Sada je ovdje knjiga koja će mnogima olakšati prve dane roditeljstva.

Reporterka Dnevnika Nove TV, Marina Knežević Barišić objavila je knjigu za roditelje 'Mama zna najbolje (i tata)'. Knjiga  se sastoji od niza savjeta o trudnoći, porođaju, njezi, zdravlju, razvoju i odgoju djece u prvim godinama.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića PR BACK TO SCHOOL Novo u ponudi u Lidlovom školskom katalogu

>> Jezive dječje izjave roditeljima

Porođaj i dani u bolnici, Tata i beba, Dojenje, Spavanje, Odvikavanje od pelena samo su neki od zanimljivih poglavlja. Osim osobnih savjeta naše Marine, knjiga obiluje pričama i sugestijama 600 hrvatskih roditelja.

Tijekom trudnoće Marina je, kako je ispričala, čitala razne knjige kako bi se što bolje pripremila za porod i kasnije, odgoj svoje kćerkice Eme. No, kaže, takve knjige teško mogu pripremiti nekoga na sve promjene koje dolaze.

'I onda sam se sjetila, s obzirom da ja nemam toliko iskustva, jer imam samo jednu curicu za sada, da pitam druge roditelje za pomoć i oni su se odazvali u takvom broju da nisam mogla vjerovati! Zaista, 600 roditelja, svi su dali savjete!', ispričala je Marina. Autoricu knjige posebno veseli poglavlje posvećeno očevima i njihovoj djeci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene