Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovjest roditelja

Jezive dječje izjave roditeljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rasprave na društvenim stranicama Reddit vrlo su popularne, no jedna je proteklog vikenda bila pravi hit. Korisnici su upitani o najjezivnijim stvarima koje su djeca rekla svojim roditeljima. Neki odgovori su bili doista jezivi.

Pamtite li vi neku izjavu svog djeteta koja vas je iznenadila i koju i dan danas prepričavate prijateljima? Pošaljite nam je na moj.report@novatv.hr. Nije lako biti roditelj, a djeca ponekad mogu zapanjiti ili utjerati jezu u roditelja svojim razmišljanjima ili odgovorima. Na pitanje 'Koje su najjezivije riječi koje vam je dijete ikada uputilo?', korisnici Reddita ostavili su brojne odgovore, neke od kojih prenosimo.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

>> Jesu li ovo najveći 'biseri' slavnih na Twitteru?

Korisnik 'Psalm-96' napisao je kako se užasnuo kad ga je četvorogodišnja kći probudila u šest sati ujutro i šapnula mu: 'Želim ti oguliti svu kožu'. Pojasnio je kako mu se tjedan prije toga koža gulila jer je izgorio na suncu, no drugi korisnik mu je odgovorio - 'Makni objašnjenje i tvoj odgovor je pobjednički'.

Korisnik 'Like-I-was-sayin' napisao je: 'Moja trogodišnja kći stajala je pored svojeg novorođenog brata. Promatrala ga je neko vrijeme, a onda se okrenula, pogledala me i rekla: ‘Tata, ovo je čudovište, trebamo ga zakopati''.

'Čestitam rođenje antikrista!', bio je komentar drugog korisnika ispod tog odgovora.

'Moja petogodišnja kći je ponekad imala noćne more i vrištala je u snu. Jedne noći sam joj rekla: ‘Mama je tu, sve je u redu.’ Pogledala me je, još uvijek u snu, i vrisnula: ‘Mama? A ko je to iza tebe?'', napisala je korisnica 'thingsimeanttobe'.

Jedan od korisnika napisao je u svojem odgovoru, koji ćemo izdvojiti za kraj, 'Upravo sam ušuškavao svojeg dvogodišnjeg sina, kad mi je rekao: ‘Zbogom, tata.' Rekao sam mu: ‘Ne, kaže se laku noć’, a on mi je odgovorio: ‘Znam, ali ovo je zbogom.''

Doista jezivo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene