Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstvena prilika

SVE VEĆI BROJ HRVATA POČEO UZIMATI RAČUNE U TRGOVINAMA Jasno je i zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudjelovanjem u nagradnoj igri građani su još jednom pokazali da podržavaju fiskalizaciju.

Nakon što su građani tijekom 1. kola nagradne igre 'Traži račune i ulovi kune' napunili čak 87 poštanskih vreća s omotnicama, u drugom kolu taj se broj za dvostruko povećao.

Građani su napunili čak 178 velikih poštanskih vreća sa oko 178.000 omotnica, odnosno više od 3.500.000 računa, što je najveći odaziv u jednom od kola nagradnih igara Ministarstva financija - Porezne uprave. Građani su time iskazali da i dalje u velikoj mjeri podržavaju fiskalizaciju. Porezna uprava im se ovim putem zahvaljuje, stoji na web stranici ove ustanove.

'Zahvaljujemo se građanima Republike Hrvatske na velikom odazivu na nagradnu igru 'Traži račune i ulovi kune', odnosno što kontinuirano pridonose uvođenju reda, suzbijanju sive ekonomije i nelojalne konkurencije. Slanjem računa aktivno sudjeluju u nadzornim aktivnostima, što je Poreznoj upravi od velike pomoći. Želimo naglasiti da po srijedi nije samo obična nagradna igra. Kako bi se među velikom većinom poštenih obveznika otkrio manji dio njih koji uporno ne poštuju pravila, sve pristigle omotnice se otvaraju, a računi se provjeravaju i Porezna uprava po potrebi postupa u skladu s propisima. Zbog vrlo važne uloge građana u fiskalizaciji i dalje ih pozivamo na borbu za uređeniju državu i sigurniju zajedničku budućnost. Čestitam svim dosadašnjim dobitnicima!', nakon rekordnog odaziva građana izjavila je pomoćnica ministra i ravnateljica Porezne uprave Jasna Kropf.

Pročitajte i ovo Ilustracija računa za vodu Manji računi Ukida se vodni doprinos: Pogledajte koliko ćete godišnje uštedjeti na vodi Slika nije dostupna ne sivoj ekonomiji Porezna uprava kreće u novu akciju: Evo koga će ovaj put provjeravati

Ne uzimate račun u trgovini? Evo što propuštate

U izvlačenju 2. kola nagradne igre 'Traži račune i ulovi kune', održanog 8.12.2015., izvučeni su sljedeći dobitnici:

1. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 25.000,00 kn
Marija Šćuric

2. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 15.000,00 kn
Ivanka Ristić

3. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 15.000,00 kn
Dubravka Klepac

4. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 10.000,00 kn
Ines Košpo

5. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 10.000,00 kn
Nada Naglić

6. Dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti 7.500,00 kn
Damir Glogovšek

7. Dobitnik jednog ljetovanja za dvije osobe za 2016. g. u vrijednosti od 15.000,00 kn
Vjekoslava Zuzija

Za sudjelovanje u izvlačenju 3. kola koje traje do 5. veljače 2016. godine, omotnice s računima potrebno je slati na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku 'Za nagradnu igru Traži račune i ulovi kune!', poručuju iz Porezne uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene