Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Redovita nastava zagrebačkog Filozofskog fakulteta održavat će se na alternativnim lokacijama do završetka akademske godine 12. lipnja, nakon čega je predviđeno najmanje dva tjedna odrađivanja propuštene nastave, odlučilo je na izvanrednoj sjednici Vijeće Filozofskog fakulteta.


'Vijeće je odlučilo da se nastava održava na alternativnim lokacijama dok se god ne steknu uvjeti da se ona vrati na matični fakultet i to je obvezno za sve profesore Filozofskog fakulteta', rekao je novinarima nakon sjednice Vijeća dekan Miljenko Jurković. Time je, dodao je, fakultetsko vijeće osiguralo uvjete da se akademska godina regularno privede kraju.

Vezani članci Ministar Fuchs na otvorenju nove zgrade OŠ Voštarnica - 1 Ministar Fuchs najavio uvođenje cjelodnevne nastave: "Krenuli smo u veliki reformski zahvat..." Škola, ilustracija Ministarstvo objavilo plan nadoknade: Učenici ove županije imaju četiri dana više zimskih praznika od ostalih

>> Pulski studenti prekinuli blokadu sveučilišta

>> Primorac: Studenti imaju demokratsko pravo na štrajk

>> Iako imaju sporazum, sindikati će studentima dati podršku

Na novinarski upit koliko se studenata odazvalo na dislociranu nastavu, rekao je da su ovoga prvoga tjedna podaci vrlo raznoliki - od tek jednog ili dva studenta do stopostotnog odaziva na nekim studijskim grupama. 'Sada nakon ove sjednice vijeća studentima treba biti jasno da na tu nastavu moraju dolaziti', istaknuo je Jurković dodavši kako je osobna stvar svakog studenta žele li prisustvovati nastavi i pripremiti se za ispit. U nadoknadi će se odraditi dva tjedna, za koja je fakultetsko vijeće odlučilo da nema nastave, rekao je dekan.