Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fakultetsko vijeće:

Redovita nastava i nadoknada na alternativnim lokacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redovita nastava zagrebačkog Filozofskog fakulteta održavat će se na alternativnim lokacijama do završetka akademske godine 12. lipnja, nakon čega je predviđeno najmanje dva tjedna odrađivanja propuštene nastave, odlučilo je na izvanrednoj sjednici Vijeće Filozofskog fakulteta.

'Vijeće je odlučilo da se nastava održava na alternativnim lokacijama dok se god ne steknu uvjeti da se ona vrati na matični fakultet i to je obvezno za sve profesore Filozofskog fakulteta', rekao je novinarima nakon sjednice Vijeća dekan Miljenko Jurković. Time je, dodao je, fakultetsko vijeće osiguralo uvjete da se akademska godina regularno privede kraju.

Pročitajte i ovo Marlene Engelhorn Želi platiti i porez! Naslijedila 25 milijuna eura pa ih odlučila razdijeliti: "Moć i bogatstvo nisam ničime zaradila" Slika nije dostupna čeka se i kalendar mature Štrajk je završio, kako će se nadoknaditi propušteno? Provjerili smo imaju li škole plan

>> Pulski studenti prekinuli blokadu sveučilišta

>> Primorac: Studenti imaju demokratsko pravo na štrajk

>> Iako imaju sporazum, sindikati će studentima dati podršku

Na novinarski upit koliko se studenata odazvalo na dislociranu nastavu, rekao je da su ovoga prvoga tjedna podaci vrlo raznoliki - od tek jednog ili dva studenta do stopostotnog odaziva na nekim studijskim grupama. 'Sada nakon ove sjednice vijeća studentima treba biti jasno da na tu nastavu moraju dolaziti', istaknuo je Jurković dodavši kako je osobna stvar svakog studenta žele li prisustvovati nastavi i pripremiti se za ispit. U nadoknadi će se odraditi dva tjedna, za koja je fakultetsko vijeće odlučilo da nema nastave, rekao je dekan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene