Karlovački nadvožnjak Konteks u vrlo je lošem stanju, pokazuju najnovije fotografije i video. Nadvožnjak je zadnji put saniran 2010. godine.

Galerija


Svatko tko je prošao Karlovcem prema Dugoj Resi ili prema Slunju, sigurno je prešao i nadvožnjak Konteks, koji se nalazi na brzoj cesti kroz grad 200-tinjak metara od naplatnih kućica za autocestu.

Vezani članci Frank Grillo (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Holivudskoj ekipi u Hrvatskoj pridružila se nova zvijezda: Snimao akcijske scene pucnjave Prometna nesreća (Foto: 034 portal) Blagdanski vikend počeo nizom prometnih nesreća: Zastrašujuće fotografije pokazuju koliku su sreću imali vozači i njihovi suputnici

Najnovije fotografije i video pokazuju da je stanje tog nadvožnjaka vrlo narušeno. Nekoliko stupova je popucalo i prema fotografijama se čini da se nadvožnjak - raspada.

U pokušaju da otkrijemo o čemu je riječ, kontaktirali smo Ceste Karlovac, no tamo su nam rekli kako nemaju osobu zaduženu za odnose s javnošću, a direktor trenutno nije u tvrtki.

Navedeni nadvožnjak, koji se nalazi na vrlo prometnoj dionici kroz Karlovac, saniran je posljednji put 2010. godine.