Karlovački nadvožnjak Konteks u vrlo je lošem stanju, pokazuju najnovije fotografije i video. Nadvožnjak je zadnji put saniran 2010. godine.

Galerija


Svatko tko je prošao Karlovcem prema Dugoj Resi ili prema Slunju, sigurno je prešao i nadvožnjak Konteks, koji se nalazi na brzoj cesti kroz grad 200-tinjak metara od naplatnih kućica za autocestu.

Vezani članci Autocestom A1 u kombi vozilu prevozili 136,8 kilograma cannabis marihuane (Foto: PU karlovačka) Karlovačka policija u kombiju na autocesti pronašla više od 100 kilograma marihuane Vojno vozilo, ilustracija (Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL) Sudjelovalo i vojno vozilo HV-a: Troje ljudi ozlijeđeno u prometnoj nesreći blizu Karlovca

Najnovije fotografije i video pokazuju da je stanje tog nadvožnjaka vrlo narušeno. Nekoliko stupova je popucalo i prema fotografijama se čini da se nadvožnjak - raspada.

U pokušaju da otkrijemo o čemu je riječ, kontaktirali smo Ceste Karlovac, no tamo su nam rekli kako nemaju osobu zaduženu za odnose s javnošću, a direktor trenutno nije u tvrtki.

Navedeni nadvožnjak, koji se nalazi na vrlo prometnoj dionici kroz Karlovac, saniran je posljednji put 2010. godine.