Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne predaje se

Ostojić: Rezultat je 0-0, za dva tjedna idemo ispočetka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić, bez obzira što po glasovima za Milanom Bandićem zaostaje za 20-ak posto, ne predaje se i vjeruje u pobjedu u drugom krugu.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić, koji je prema prvim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva osvojio nešto više od 24 posto glasova iza prvoplasiranog Milana Bandića (oko 46 posto glasova), u obraćanju svojim pristašama zahvalio se svim protukandidatima koji su vodili fair-play kampanju i koji su pokazali hrabrost da sudjeluju u predizbornim sučeljavanjima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drugi krug Bandić ili Ostojić: Očekuju se prvi rezultati izbora za gradonačelnika Zagreba Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz

>> ZAGREB: Bandić i Ostojić u drugom krugu!

'Hvala svim našim građanima, Zagrepčankama i Zagrepčanima, koji su izašli na izbore, posebno onima koji su izabrali promjene. Definitivno je i očito da je Zagreb podijeljen između onih, a ima ih dosta, koji smatraju da se Zagreb dobro vodi i da je u dobrom stanju, ali ima i dosta onih koji smatraju da je stihija i da ga se ne vodi dobro. Ima i onih koji su nažalost ostali kući. Njima poruka - izbori su praznik, ali izbori su i radni dan demnokracije, dan kada možete poslati poruku kakav grad želite', rekao je.

Smatra kako je rezultat prvog kruga zapravo 0-0. 'Vidimo se za dva tjedna, idemo ispočetka. Uvjeren sam da će velika većina onih koji danas nisu izašli za dva tjedna izaći. Već tri mjeseca ponavljam pitanje 'Što je vama bitno?', rekao je zaključno Ostojić.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene