Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRPLJENJA NIKAD DOVOLJNO

Moguće nove gužve u Zagrebu: U centru sanacija tramvajske pruge, a uskoro se zatvara Most slobode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Zagreba slijedi sanacija dijela tramvajske pruge od srijede zbog čega su iz Grada obavijestili o obilaznim pravcima te mole za razumijevanje zbog mogućih gužvi.

Zbog potrebe izvođenja radova hitne sanacije tramvajskog kolosjeka u zoni raskrižja Rooseveltov trg / Klaićeva, od utorka 23. kolovoza 2022. godine od 9 sati do srijede 31. kolovoza 2022. godine do 20 sati bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu, najavili su iz Grada Zagreba. 

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja na predmetom raskrižju, predlažu obilazne pravce: 

• Hebrangova – Gundulićeva – Ilica i dalje prema zapadu

• Hebrangova – Preradovićeva – Svačićev trg – Kumičićeva – Mihanovićeva - Vodnikova – Jukićeva – Kačićeva – Klaićeva i dalje prema zapadu

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane se upozorava na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOST SLOBODE Zatvorena žila kucavica metropole: ''Moguće su poteškoće u prometu''

Za potrebe izvođenja radova na uređenju kolnika na Trgu Ivana, Antuna i Vladimira Mažuranića, dio od Ulice A. Hebranga do Ulice Jurja Žerjavića bit će do četvrtka 25. kolovoza 2022. u 15 sati zatvoren za sav promet.

Zaobilazni smjer je Trg Republike Hrvatske – Roosveltov trg – Perkovčeva ul. – Ul. Farkaša Vukatinovića – Trg Marka Marulića – Ul. Jurja Žerjavića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UREĐENJE KOLNIKA Iz Grada Zagreba najavili radove i zatvaranje dijela ulice u centru grada. Objavili i alternativni smjer

Za vrijeme radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji, navode iz Grada, baš kao i kada je riječ o Mostu slobode.

Zbog izvođenja radova varenja spoja prijelaznih naprava i betoniranja Most slobode od petka 26. kolovoza 2022. od 20 sati do ponedjeljka 29. kolovoza 2022. do 4 sata bit će zatvoren za sav promet.

U navedenom vremenu odvijat će se i radovi revitalizacije vrelovodne mreže na Av. V. Holjevca sjeverno od raskrižja sa Av. Dubrovnik te će se za sav promet zatvoriti zapadni kolnik od petka 26. kolovoza 2022. godine od 20 sati do ponedjeljka 29. kolovoza 2022. godine do 4 sata na dijelu od Av. Dubrovnik do ulice J. Knifera.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

- Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija M. Držića - Most mladosti - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

- Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

Prilikom predmetnih radova bit će omogućeno kretanje pješaka i biciklista na zapadnoj strani mosta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene