Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučilo predsjedništvo SDSS-a

Milorad Pupovac: "Na funkciju potpredsjednika Vlade predložit ćemo Borisa Miloševića''

Boris Milošević
Boris Milošević Foto: DNEVNIK.hr
Predsjedništvo SDSS-a odlučilo je tko će biti predstavnik kluba zastupnika SDSS-a i nacionalnih manjina u Vladi. Odlučili su da će na poziciju potpredsjednika Vlade poslati Borisa Miloševića, objavio je Milorad Pupovac.

Milorad Pupovac objavio je da je na sjednici Predsjedništva SDSS-a odlučeno da će za potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti i predstavnika kluba zastupnika SDSS-a i nacionalnih manjina u Vladi predložiti Borisa Miloševića.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu" Milorad Pupovac, Anja Šimpraga Uoči obljetnice tragedije Pupovac ne ide u Vukovar, potpredsjednica Vlade upozorila: "Trebali smo i htjeli biti u Koloni sjećanja, ali ne možemo"

''Mislimo da je u ovoj fazi potrebno imati čovjeka iskusnog u politici'', kazao je.

U Saboru će umjesto Miloševića na mjesto zastupnice doći Anja Šimpraga, zamjenica šibensko-kninskog župana, otkrili su iz SDSS-a.

Pri ulasku u Vladu na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem Pupovac je rekao da će razgovarati o funkcioniranju koalicije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene