Boris Milošević
Boris Milošević Foto: DNEVNIK.hr

Predsjedništvo SDSS-a odlučilo je tko će biti predstavnik kluba zastupnika SDSS-a i nacionalnih manjina u Vladi. Odlučili su da će na poziciju potpredsjednika Vlade poslati Borisa Miloševića, objavio je Milorad Pupovac.


Milorad Pupovac objavio je da je na sjednici Predsjedništva SDSS-a odlučeno da će za potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti i predstavnika kluba zastupnika SDSS-a i nacionalnih manjina u Vladi predložiti Borisa Miloševića.

Vezani članci Predizborni spot SDSS-a Pupovac napokon prokazan - pogledajte predizborni spot SDSS-a koji je mnogima zapeo za oko SDSS predao kandidacijske liste DIP-u Pupovac oštro o Škori: ''Ja s njim ne polemiziram jer on nije sposoban za polemiku. Boji se onoga gdje je i kome sve pjevao i svirao''

''Mislimo da je u ovoj fazi potrebno imati čovjeka iskusnog u politici'', kazao je.

U Saboru će umjesto Miloševića na mjesto zastupnice doći Anja Šimpraga, zamjenica šibensko-kninskog župana, otkrili su iz SDSS-a.

Pri ulasku u Vladu na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem Pupovac je rekao da će razgovarati o funkcioniranju koalicije.