Milorad Pupovac
Milorad Pupovac Foto: Pixsell

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je slučaj Dalibora Šempera, predstojnika Ureda potpredsjednice Vlade koji je pijan automobilom udario dijete kod Gračaca i pokušao pobjeći.


Čelnik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je slučaj predstojnika Ureda potpredsjednice Vlade Dalibora Šempera. Šemper je, naime, pijan udario dijete kod Gračaca i pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Pupovac je poručio kako se ranije čuo sa potpredsjednicom Vlade Anjom Šimpragom.

"Čuo sam se s njom, to je za nju bio veliki šok. Odmah je nazavala obitelj čije dijete je stradalo u toj nesreći i najavila da će njezin šef kabineta biti razriješen dužnosti, a okolnosti će se još utvrđivati", rekao je Pupovac za N1.

Dalibor Šemper Tko je šef ureda potpredsjednice Vlade koji je pijan autom udario dijete, a zatim pokušao pobjeći: Diplomirao je pravo, karijeru počeo u HZMO-u

Dalibor Šemper DORH se oglasio o nesreći u kojoj je stradalo dijete. Roditelji dječaka otkrili mučne detalje

Pojasnio je da Šemper nije prije imao veze sa SNV-om.

"On nema nikakve veze s SNV-om i srpskom zajednicom. Dugo radi u Vladi i dugo je na pozicijama kao iznimno profesionalan čovjek", dodao je Pupovac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju