Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put od izručenja

Sanader napustio Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak ujutro bivši hrvatski premijer Ivo sanader odletio je, u društvu odvjetnika Jadranke Sloković i Čede Prodanovića, u London.

Kako javlja Jutarnji list, u četvrtak ujutro oko 8:30 bivši hrvatski premijer Ivo Sanader odletio je za London.

Pročitajte i ovo Dalibor Valinčić - 1 Ina-MOL MOL-ov odvjetnik Valinčić za Dnevnik Nove TV: "Čini mi se da taj incident koji se dogodio nema nikakve veze s generalnim modelom upravljanja u Ini" Slika nije dostupna NEPRAVOMOĆNA PRESUDA USKOK najavio žalbu, Sanaderovi odvjetnici poručili: ''Neka pišu, možda će imati više sreće''

To je prvi put da je Ivo Sanader napustio Hrvatsku otkako je izručen iz Austrije, a otputovao je u društvu odvjetnika Jadranke Sloković i Čede Prodanovića, piše taj dnevni list. Sletio je u londonsku zračnu luku Heathrow.

Sanaderovo putovanje u London, piše Jutarnji list, povezano je s istim slučajem zbog kojeg je u srpnju 2011. iz Austrije izručen Hrvatskoj, aferom Ina/MOL. Bivši premijer je naime, tijekom dana, kako navode, trebao svjedočiti pred arbitražnim sudom UNCITRAL-a u postupku koji je Hrvatska pokrenula protiv mađarske naftne kompanije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene