Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji uputili apel

Priveden napadač na maloljetnika u Slavonskom Brodu: Podnesena kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja

Aktualno Galerija Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Foto: Ivica Galovic/Pixsell Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Foto: Ivica Galovic/Pixsell Napad na maloljetnika Napad na maloljetnika Foto: plusportal.hr/Screenshot +0 Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Galerija 1/4 >>
Priveden je 21-godišnjak osumnjičen za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu. Podsjetimo, incident se dogodio u noći s 30.-tog na 31. prosinca na ulici u zoni obiteljskih kuća, a sve je snimila nadzorna kamera. Žrtva je zadobila ozljede tijela i glave, a zbog nasilničkog ponašanja protiv počinitelja je podignuta kaznena prijava.

Nakon objave snimke napada na maloljetnika u Slavonskom Brodu u noći na Staru godinu, koju su medijima ustupili roditelji pretučenog djeteta, oglasila se i policija. Dojavu o napadu na maloljetnu osobu primili su 31. prosinca u 3:30 te je odmah pokrenuto kriminalističko istraživanje, izvijestili su. 

Pročitajte i ovo Noa Argamani neizvjesna sudbina Hamasovo iživljavanje: Objavili treću snimku - dvoje je talaca ubijeno, samo je Noa preživjela?

"Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici su proveli složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora s više osoba i prikupljali i druga saznanja, te su dana 15. siječnja, temeljem prikupljenih informacija došli do saznanja o počinitelju. Utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela Nasilničkog ponašanja", izvijestila je policija. 

Počinitelj i oštećeni nisu se poznavali, kažu u policiji, a iz snimke nadzorne kamere nije bio vidljiv počinitelj, kao ni drugi sudionici događaja, što je otežalo istraživanje. Nakon niza razgovora s više osoba i prikupljanja drugih saznanja, policajci su 15. siječnja otkrili tko je nasilnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija eskalacija sukoba Regija na rubu potpunog rata: Iran balističkim projektilima gađao ciljeve u sjevernom Iraku i Siriji

Iz policije napominju kako u cilju zaštite maloljetnika ne obavještavaju javnost o detaljima iz sličnih događaja kako ne bi došlo do njihove eventualne dodatne viktimizacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigla i ruska reakcija Objavljen tajni plan NATO-a za sukob s Rusijom: Njemačka vojska sprema se za najgori scenarij

Snimku napada objavili su lokalni portali na zamolbu roditelja, a na snimci se vidi napad na mladića koji je od siline udarca pao na tlo, pri čemu mu je napadač zadao još nekoliko udaraca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene