Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalan napad

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ U Slavonskom Brodu divljački napali maloljetnika, otac sam istražuje i moli za pomoć

Napad na maloljetnika
Napad na maloljetnika Foto: plusportal.hr/Screenshot
U Slavonskom Brodu napali su maloljetnika i sve je snimljeno. Roditelji su preko medija zatražili pomoć.

U Slavonskom Brodu pretučen je maloljetnik. Sve se dogodilo u noći s 30. na 31. prosinca 2023. godine. Roditelji su nakon napada sami napravili istragu jer, kako kažu, policija nije uspjela pronaći napadača ni puna dva tjedna nakon napada. 

Snimku napada i apel poslali su redakciji lokalnog PlusPortala s molbom za javnom objavom u kojoj traže pomoć sugrađana u prepoznavanju nasilnika.

"Dragi Brođani, ovaj video i slike napadača objavljujemo anonimno radi zaštite našeg maloljetnog sina, ali uz njegov pristanak.

Brutalan, a ničim izazvan napad dogodio se u Slavonskom Brodu u noći s 30. na 31. 12. 2023. Osjećaj straha i boli zbog napada može razumjeti svako ljudsko biće.

S obzirom na to da puna dva tjedna nakon napada policija nije uspjela naći napadače, odlučili smo se pronaći ih sami. Zahvaljujući dobrim ljudima i našoj upornosti saznali smo imena dvojice nasilnika.

Pročitajte i ovo Ekonomska predviđanja za 2024 očekivanja za iduću godinu Svjetlo na kraju tunela, deblji novčanici i oporavak ili još veća inflacija? Evo kakva su predviđanja za 2024. godinu

Kako bismo bili sigurni da se zaista radi o tim osobama, koje ćemo prijaviti policiji, molimo sve koji mogu prepoznati napadače da nam dojave. Krivci moraju biti kažnjeni! Ne dopustimo da sutra neko drugo dijete bude napadnuto zato što nismo ništa napravili!" navode u apelu. 

Upit o slučaju poslali smo PU brodsko-posavskoj, a odgovor ćemo objaviti po prispijeću. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene