Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Peti u nizu Facebook Live razgovora u sklopu digitalnog projekta za mlade VideoEuropa je MladiHR i prava potrošača, kojega tijekom 2017. godine zajednički provode Predstavništvo Europske komisije i Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj.


U ovom petom Facebook razgovoru uživo koji će se održati u utorak, 14. studenog 2017., u 14:00 sati, sudjelovat će Željana Zovko, članica Odbora za razvoj Europskog parlamenta. U ovom izdanju javljanja uživo obradit će se tema #MladiHR i prava potrošača.

Razgovor će se prenositi video linkom iz Brisela, a moderirat će ga Ivana Petrović, novinarka Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta. U realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook stranicama Predstavništva Europske komisije @europska.komisija.zagreb, Ureda za informiranje Europskoga parlamenta @europarl.hr i dnevnik.hr

Pozvani su svi zainteresirani, a osobito mladi, na izravno uključenje u raspravu i postavljanje pitanja tijekom Facebook Livea koristeći hashtagove #VideoEuropa, #MladiHR i #CroatianYouth.

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska uključenost te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima će biti govora tijekom 2017.

Partneri projekta: Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr, Radio student
Facebook: www.facebook.com/europarl.hr (@europarl.hr) i www.facebook.com/europska.komisija.zagreb (@europska.komisija.zagreb)
Instagram: https://www.instagram.com/ep_zagreb/ (@EP_Zagreb)
#VideoEuropa #MladiHR #CroatianYouth