Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVA TV medijski partner

Održan Facebook Live razgovor s hrvatskim europarlamentarkama Ivanom Maletić i Marijanom Petir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treće izdanje Facebook Live razgovora u sklopu digitalnog projekta za mlade VideoEuropa održalo se danas, 6. svibnja 2017. u predvorju Kuće Europe, a sudjelovale su zastupnice u Europskom parlamentu Ivana Maletić i Marijana Petir. Projekt tijekom 2017. godine zajednički provode Ured za informiranje Europskog parlamenta i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Razgovor je moderirao Vjekoslav Đaić, reporter Nove TV, koja je ujedno i medijski partner projekta, a učenici iz 13 srednjih škola ambasadora Europskog parlamenta, iz Karlovca, Zagreba, Krapine, Krka, Metkovića, Osijeka, Splita i Varaždina, uživo su postavljali pitanja zastupnicama.

Pročitajte i ovo Josep Borrell Tenzije od travnja Borrell objavio da je dogovoren novi krug razgovora između Kosova i Srbije Slika nije dostupna Važna imena Ovih 11 ljudi predstavljat će Hrvatsku u Europi

Raspravljalo se o načinima poticanja mladih da budu aktivni građani u svojoj sredini i što EU čini po tom pitanju, o ključnim izazovima pred kojima se EU nalazi danas, ali i u budućnosti Europske unije. Zastupnice su se dotaknule teme političke komunikacije u digitalnom dobu na društvenim mrežama te odgovarale na pitanja koliko njihovi timovi koriste vremena u komunikaciji na digitalnim platformama, te iznijele svoje mišljenje kako putem društvenih mreža zainteresirati mlade za važne europske teme.

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu i predstavnicima Europske komisije.

Na Facebook stranici Ureda za informiranje Europskog parlamenta dostupna je cjelovita snimka razgovora.

Partneri projekta: Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr
Facebook: www.facebook.com/europarl.hr (@europarl.hr) i www.facebook.com/europska.komisija.zagreb (@europska.komisija.zagreb)
Instagram: https://www.instagram.com/ep_zagreb/ (@EP_Zagreb)
#VideoEuropa #MladiHR #CroatianYouth

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene