Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz SDSS-a

Priopćenje na ćirilici: Otkrijte tko je pretukao mladića u Borovu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo SDSS-a osudilo je napad na 21-godišnjeg Borovčanina Milana Lukića, kojeg su u subotu u poslijepodnevnim satima prvo verbalno, a potom i fizički napala dvojica, još uvijek, neidentificiranih muškaraca i pritom ga lakše ozlijedili.

U priopćenju objavljenom na ćiriličnome pismu, što dosad nije bio slučaj Samostalne Desmokratske srpske stranke u kontaktima s medijima, piše da stranka od mjerodavnih institucija zahtijeva 'identifikaciju i sankcioniranje počinitelja napada', te dodaje kako 'isključivo aktivnostima SDSS-a prema domaćim i međunarodnim medijima slučaj napada na Milana Lukića nije ostao zataškan daleko od očiju javnosti, jer bi to možda nekima bila nakana'.

Pročitajte i ovo Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Predsjedništvo SDSS-a također zaključuje da je, osim političkih i ljudskih nastojanja, ako se ubuduće žele izbjeći slični izgredi, nužna i promjena 'sveukupne svijesti, koja podrazumijeva toleranciju prema drugome i drugačijem'.

>> VIDEO Snimka incidenta u kojem je ozlijeđen sin pravoslavnog svećenika!

Policija je izvijestila kako još ne raspolaže podacima o tome što se točno dogodilo u Borovu 2. veljače, te se još radi na  rasvjetljavanju slučaja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene