Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mole za pomoć

FOTO Prepoznajete li ga? Policija traga za ovim muškarcem

Policija traži ovog muškarca
Policija traži ovog muškarca Pu istarska
Aktualno Galerija Policija traga za ovim muškarcem Policija traga za ovim muškarcem Foto: Pu istarska Policija traži ovog muškarca Policija traži ovog muškarca Foto: Pu istarska Policija traži ovog muškarca Policija traži ovog muškarca Foto: Pu istarska +0 Policija traži ovog muškarca Galerija 1/4 >>
U cilju utvrđivanja okolnosti kaznenog djela istarska policija poziva građane da se, ako prepoznaju muškarca s fotografije, jave u policijsku postaju, preko telefona ili elektroničke pošte.

Istarska policija traga za muškarcem za kojeg sumnja da bi mogao imati saznanja o teškoj krađi koja se dogodila 27. prosinca 2023. godine oko 14:30 u autokampu na području Funtane.

Pročitajte i ovo Boris Pistorius, njemački ministar obrane Ukrajina, kamen spoticanja Iz Njemačke stigla reakcija na Macronovu kritiku: "Rasprava oko toga tko je kukavica ne donosi nam ništa"

Pročitajte i ovo Donald Trump Izbori u SAD-u Donald Trump će biti kandidat republikanaca: Nikki Haley odustala od utrke za Bijelu kuću

Tada je nepoznati počinitelj iz kamp-kućice otuđio videonadzor, čime je oštetio 59-godišnjeg slovenskog državljana za nekoliko stotina eura.

Pročitajte i ovo Dmitrij Peskov Na predavanju VIDEO Peskov zagrmio: "Više nećemo tolerirati kritiku naše demokracije"

Kako je policija poručila, ako prepoznajete ili imate bilo kakve informacije o osobi s fotografija, obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovite broj 192 ili se javite e-mailom na istarska@policija.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene