Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Trudnica (33) u devetom mjesecu trudnoće poginula je u srijedu u teškoj prometnoj nesreći u Srbiji kada se u automobil u kojem je sa suprugom putovala na liječnički pregled svojim mercedesom zabio hrvatski državljanin Ž.P. (43).


Kako doznaje Blic, Ž.P. je prešao u suprotnu traku, a trudnica je u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede te je prebačena u bolnicu u Prokuplju gdje su je hitno porodili carskim rezom, nakon čega je počela borba za njezin život, ali i život tek rođene djevojčice.

Vezani članci COVID bolnica u Beogradu Padaju crni rekordi u Srbiji - 7606 zaraženih, preminula 51 osoba: "Cijela zemlja je u opasnosti" Nesreća na autocesti Pametnjaković se odlučio prestrojiti u zadnji tren, pa razbio skupocjeni auto

Obje su prebačene u Niš, ali unatoč naporima liječnika preminule su, žena isti dan, dok je beba preminula u četvrtak ujutro.

Šokirani stanovnici Prokuplja tvrde da vozač koji je skrivio nesreću nije ni pokušao pomoći trudnici. On i djevojka koja je bila u automobilu su prema riječima svjedoka samo izašli iz vozila i zagrlili se. Nakon toga zaustavljali su druge automobile.

Pripadnici srbijanskog MUP-a su uhitili 43-godišnjaka osumnjičenog da je skrivio nesreću.