Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"U MISLIMA S NAJPOTREBITIJIMA"

Plenković uputio božićne čestitke Bozaniću i Puljiću: "Ustrajat ćemo u naporima da probudimo samopoštovanje naroda"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio božićne čestitke zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskupu Želimiru Puljiću.

U čestitki kardinalu Josipu Bozaniću, premjer Andrej Plenković istaknuo je važnost ustrajanja u buđenju samopoštovanja i pouzdanja u narodu i domovini.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..." Andrej Plenković Izjava predsjednika HDZ-a Plenković o odgodi operacija na dan izbora i padu Milanovićeve popularnosti: "Kršitelj Ustava je vulgaran i vrijeđa. Ljudi to ne vole"

"S radošću dočekujemo blagdan Kristovog rođenja, vrijeme kada smo na poseban način u mislima s najpotrebitijima diljem naše domovine, sa željom da nastavimo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi. Ustrajat ćemo u našim naporima da probudimo samopoštovanje i pouzdanje u narodu i domovini te da ojačamo univerzalne ljudske i kršćanske vrijednosti", napisao je Plenković u čestitki.

Kardinalu Bozaniću, svim svećenicima, redovnicama, redovnicima te svim katoličkim vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i cijeloga hrvatskog naroda poželio je čestit Božić i blagoslovljenu novu 2018. godinu.

Predsjednik Vlade je u čestitki predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije Želimiru Puljiću napisao kako se uzda u njegovu potporu u nastojanjima za postizanje boljitka hrvatskih ljudi.

"Dočekujući s radošću najveći obiteljski blagdan uzdamo se u Vaše molitve s nadom da nam Novorođeni podari snage u ostvarivanju odgovornih zadaća koje su pred nama u službi čovjeku i njegovu dobru. Nadamo se Vašoj potpori našim nastojanjima u postizanju boljitka za hrvatske ljude baštineći našu kršćansku tradiciju", stoji u čestitki premijera Plenkovića nadbiskupu Puljiću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene