Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVAKOME TREBA POMOĆI, ALI...

Predsjednica Udruge Anđeli dobila niz uvreda zbog izjave o majkama s više djece: "Nešto ozbiljno ne štima"

Dijana Aničić
Dijana Aničić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dijana Aničić Galerija 1/1 >>
Predsjednica Udruge Anđeli Dijana Aničić dobila je na Facebooku niz uvreda zbog svoje izjave o mjeri roditelj odgajatelj.

Predsjednica splitske udruge Anđeli Dijana Aničić jučer je podigla buru u javnosti zbog izjave da majke troje i više zdrave djece ne bi trebale živjeti na proračunu i da bi trebale raditi.

Jučer je pak na Facebooku primila niz uvreda zbog svojih izjava.

Podsjetimo, Dijana Aničić predsjednica je Udruge Anđeli, koja skrbi o djeci s najtežim invaliditetima i smetnjama. Jučer se osvrnula na ukidanje mjere roditelj odgojitelj. 

"Nekad, kad su roditelji imali troje djece, normalno su ih odgajali i radili. Jel' imaš troje djece?! Zdrava su, vodi ih u vrtić i izvoli ići raditi! Na kraju krajeva, čemu učimo našu djecu ako majke stoje doma i 'piju kavu' i samo čuvaju djecu. Tu djecu je potrebno socijalizirati, a to znači da im treba vrtić i sve ostalo što je primjereno njihovoj dobi", izjavila je Dijana Aničić za Slobodnu Dalmaciju.

Jučer je zbog toga dobila niz uvreda na Facebooku, objavila post o uvredama, no taj je post, kako nam je rekla, misteriozno nestao.

Nazvali smo je kako bi nam objasnila o čemu se radi i jesu li je iznenadile reakcije zbog njezina stava o ukidanju mjere roditelj odgojitelj. 

"Sramite li se od ovakve besmislene izjave", "To je uvreda svim majkama...", samo su neke od uvreda koje je Aničić dobila, rekla nam je. Kaže da je iznenađena i da ne razumije što je ljude toliko zasmetalo. 

"Uvreda nije bilo toliko puno, ali su me iznenadile. Nemam poima što je ljude toliko zasmetalo, moja izjava je bila općenita, a svatko ima pravo na mišljenje.

Svakome treba pomoći, ali je suludo da netko dobiva novac do 15. godine. Ljudi su danas frustrirani i spuštaju se na takvu razinu vrijeđanja.

Ako se netko našao ozbiljno uvrijeđen, to znači da nešto ozbiljno ne štima... Zapravo, iznenađuju me razmišljanja nekih ljudi", rekla nam je. 

Čudi je i što je njezina objava o uvredama nestala s Facebooka, pa pretpostavlja da je netko objavu prijavio. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene