Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica upisuje doktorat na Fakultetu političkih znanosti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, na kojem će jedan od njegovih profesora s njom obaviti intervju, povodom upisivanja doktorata, piše Jutarnji list.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predala je dokumentaciju za upis na doktorski studij, na koji su se kandidati mogli prijaviti do 20. studenog, piše Jutarnju list.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Slika nije dostupna održana sjednica vijeća FPZG donio jednoglasnu odluku: Dodjeli počasnog doktorata Bandiću protivi se fakultet na kojem je on i diplomirao

Nitko od nadležnih na Fakultetu političkih znanosti nije želio službeno potvrditi da je predsjednica među kandidatima za upis na doktorski studij.

Na Pantovčaku poslijepodne konzultacije o mandataru

Voditelj doktorskih studija na tom fakultetu prof. Zoran Kurelić na telefon je kratko odgovorio samo da do ponedjeljka, kad se objavljuju rezultati ovogodišnjeg natječaja za doktorske studije, ne može niti potvrditi niti opovrgnuti tu informaciju.

Reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandata Knezović na Pantovčaku doznaje kako je predsjednica uvijek željela napisati doktorat, ali to nije htjela u inozemstvu nego u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene