Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro kao Merlinka

Poslušajte kako je predsjednica čestitala rođendan zagrebačkom gradonačelniku. Poslala mu i specijalnu tortu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sinoć nije mogla odoljeti zovu mikrofona pa je zagrebačkom gradonačelniku Bandiću u maniri Marilyn Monroe pjesmom čestitala rođendan.

Na obilježavanju 12. Broćanske večeri u jednom zagrebačkom restoranu Bandić je uz feštu proslavio svoj 64. rođendan, a nakon glazbene čestitke predsjednica je srdačno izljubila prvog čovjeka hrvatske metropole. Prije toga mu je preko supruga Jakova i savjetnika Tomislava Madžara poslala i posebnu tortu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije rekla da se šalila Priča koja nije slatka: Predsjednice, zašto bi Milan Bandić bio nevin u zatvoru, i zašto biste mu tamo nosili kolače? Slika nije dostupna Snimku objavio bend Citirala Thompsona i Bulića: Pjevala mu je, slala tortu, a sad je isplivao i nadahnut govor Predsjednice na Bandićevu rođendanu

Video je na svom Facebook profilu podijelio mostovac Nikola Grmoja ustvrdivši kako "predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću"

"Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom", poručio je Grmoja.

Inače, Bandić je sinoć rođendan slavio i u jednom zagrebačkom klubu gdje su proslavi prisustvovali i Jakov Kitarović, ministar zdravstva Milan Kujundžić, većina gradskih pročelnika, direktorica Velesajma, djelatnici Holdinga, ZET-a...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene