Milan Bandić slavio rođendan (Foto: Marin Tironi/Pixsell)
Milan Bandić slavio rođendan (Foto: Marin Tironi/Pixsell) Foto: Marin Tironi/Pixsell

Milan Bandić u petak je u jednom zagrebačkom klubu proslavio 64. rođendan. Svi su se, sudeći prema fotografijama, jako dobro zabavljali.


Najbolji hrvatski tamburaši i CICE (Cure iz Centra) zagrijavali su atmosferu petak navečer u zagrebačkom klubu i prije nego se slavljenik pojavio.

Vezani članci Oznaka za opasnost u blizini škole u centru Zagreba - 3 Dok se roditelji pitaju trebaju li djeca s kacigama do škole, Bandić tvrdi: ''Ako cigla padne nekome na glavu, podnosim ostavku'' Natalija Prica Oreški - 3 Tko je Bandićeva suradnica nominirana za prestižnu nagradu? Završila je stomatologiju, bila je miss, a onda se bacila u politiku

Osim u glazbi, gosti su uživali u bogatoj trpezi: Bilo je kolača, fritula, hrenovki, šunke i sira, javlja Večernji list

Prije gradonečalnika na zabavu su stigli i Jakov Kitarović, ali i ministar zdravstva Milan Kujundžić. Na proslavi je bila i većina gradskih pročelnika, direktorica Velesajma, djelatnici Holdinga, ZET-a... Parkirna mjesta najbliža kafiću bila su rezervirana i pod čuvanjem.

A kad se konačno pojavio, Milan Bandić dočekan je kao zvijezda. Čim je izašao iz auta, 50 ljudi nahrupilo je da ga ljubi i grli. Bandiću je trebalo čak 20 minuta da se probije do pozornice kako bi svima zahvalio na dolasku. 

No prije toga, javlja dalje Večernji list, javnu su mu čestitali i njegovi prijatelji, poput monsinjora Zlatka Korena koji mu je čestitao u svoje, ali i u ime kardinala Bozanića. Uručio mu je i poklon - knjigu o pateru Bonaventuri.

Milan Bandić poklone, kao i dosad, nije tražio, već je molio sve koji mu žele nešto dati da uplate iznos u Zakladu za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. 

"Ja mogu biti general, brigadir, šef tigrova, ali što ce mi to ako nemam vojske, a vi ste moja vojska", rekao je među ostalim Milan Bandić.