Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pismo plenkoviću

Dario Juričan traži ured u Visokoj uz janjce i vino: ''Grabar-Kitarović promovirat će Hrvatsku iz svoje špajze''

Dario Juričan - 2
Dario Juričan - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dario Juričan - 2 Galerija 1/1 >>
Bivši predsjednički kandidat, redatelj Dario Juričan poslao je pismo premijeru Andreju Plenkoviću u kojem traži ured u Visokoj. Kaže da će od tamo nastaviti krasti, a najavljuje janjce i vino na primopredaji ureda.

''Premijeru Plenkoviću!

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

Ovako stvari stoje nakon izbora za Predsjednika RH:

Zoran Milanović, kao prvonagrađeni, dobio je Vilu Zagorje i redovita sljedovanja oborite ribe.

Kolinda Grabar Kitarović, kao drugonagrađena, odlučila je da će ostati čučati doma i otamo podizati ugled Hrvatske te se neće seliti u rezidenciju u Visokoj.

Miroslav Škoro, kao trećenagrađeni, dobio je parking na Rebru, a Duce, onaj četvrtoplasirani, hlađenje jaja u Bruxellesu.

Na redu sam kao petoplasirani – ja. Tražio sam doduše Zagrebački holding, ali mi ga ne žele još uvijek predati, čekaju valjda da ode u stečaj i da ga, prema lex Agrokor, preuzme država. Sada i ja radim od kuće i važne su mi samo službene komunikacije e-mailom kako bih mogao održavati kontakte i raditi na važnim projektima korumpiranja Hrvatske. U konačnici, kad se situacija smiri, želim prostor u Palači Pongratz, poznatijoj kao Visoka 22, u kojem će biti moj ured jer - ja od krađe za Hrvatsku ne odustajem'', napisao je na svom profilu na Facebooku Dario Juričan.

Navodi da želi biti maksimalno spreman za krađu što kreće sanacijom i obnovom grada Zagreba, a koju, kako kaže, sada svojataju Plenkovićeve pajde Predrag Štromar i rezač etiketa Milan Bandić. ''Dok oni glumataju sukob i kradu nam vrijeme, njihovi jataci već ordiniraju po centru Zagreba i za male novce otkupljuju stanove. Podržavam i njihovu odluku kojom su alpinistima zabranili volontiranje na sanaciji dimnjaka i tako pajdama priskrbili još neku pinkicu'', napisao je.

''Molim da se odredi pristojan budžet mog ureda, u ravnini onog koji je bio planiran za Grabar Kitarović, koja će sada iz svoje špajze promovirati Hrvatsku, te da se budžet mog ureda puni iz meni milih parafiskalnih nameta, da me se vodi kao izvanproračunskog korisnika da ne moram pokazivati račune'', objasnio je svoje zahtjeve.

Napominje da nije problem ako u rezidenciji u Visokoj ima šute jer će to načelnik Stožera civilne zaštite Zagreba Milan Bandić riješiti do kraja rujna 2020.

''Očekujem da će moj zahtjev biti ispunjen i da će me se uvesti u Visoku kako bih predano služio krađi i korupciji, a sve kako vaš HDZ kao stožerna hrvatska stranka ne bi bila usamljena u toj raboti.
Naravno, na svečanoj primopredaji moje rezidencije okrenut će se nasred Visoke janjci i donijeti bačva crnog vina! Vrijeme je da napokon unesemo narodne običaje u taj pomalo odnarođeni Gornji grad. Za janjetinu, vino, otimačinu!

Srdačno
Dario Juričan, gradonačelnik svemira'', napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene