Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da nije čuo

Bandić o Horvatu i odricanju: "Ne znam što je rekao. Ne bih komentirao. Odnosi u koaliciji su dobri"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odbio je komentirati riječi ministra i potpredsjednika HDZ-a Darka Horvata da je možda vrijeme da Zagrebom upravlja netko mlađi.

Milan Bandić koalicijski je partner HDZ-u i tijekom predsjedničke kampanje otvoreno je dao potporu HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović. No, već dan nakon izbornog poraza vrh HDZ-a svog se dojučerašnjeg saveznika odrekao. Točnije, to je učinio potpredsjednik HDZ-a Darko Horvat.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik

Bandić u ponedjeljak navečer nije imao poseban komentar na Horvatovu izjavu.

"Ne znam što je rekao. Ne bih komentirao ministra Horvata. Ne komentiram izjave drugih ljudi", rekao je Bandić.

Za odnose unutar vladajuće koalicije nakon predsjedničkih izbora kaže da su normalni kao i prije.

Međutim, dan nakon izbora Darko Horvat, potpredsjednik HDZ-a i ministar gospodarstva, iznenadio je izjavom da je "možda došlo vrijeme da Milana Bandića na mjestu gradonačelnika Zagreba zamijeni netko mlađi.

Bandić je ranije, na prijemu Srpskog narodnog vijeća, novinarima rekao da on još nije imao loš rezultat. "Ja nikad nisam podbacio u Zagrebu. Najpametniji nauče iz grešaka drugih, manje pametni iz svojih grešaka. Izbori su gotovi, treba čestitati pobjedniku", rekao je Bandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene