Alojz i Mara Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Alojz i Mara Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Prekršajni sud u Požegi donio je rješenje kojim se požeškom županu Alojzu Tomaševiću ukida zabrana pibližavanja supruzi.


Odlukom suda tako se ukida prvotno izrečena mjera opreza - zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze sa suprugom Marom na udaljenosti manjoj od 5 metara, a koja je izrečena rješenjem ovog suda od 6. listopada 2017. godine, javljaju 24 sata.

Vezani članci Slika nije dostupna Nastavljeno suđenje Alojzu Tomaševiću za nasilje u obitelji: "Ovdje sam zapravo ja žrtva" Alojz Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Tomašević se nije pojavio na ročištu: "Ovo prelazi granicu ukusa. Ako ne dođe sljedeći put, dovest će ga policija"

Alojz Tomašević, župan požeško-slavonski i njegova supruga Mara Tomašević u utorak su se ponovo našli pred Jaroslavom Mahačekom, sucem Prekršajnog suda u Požegi.

Sudac ih je oboje saslušao jer je u ponedjeljak, 11. prosinca istekla zabrana prilaska župana supruzi u trajanju od dva mjeseca, a Mara Tomašević tražila je da se ona produži do daljnjega.

Podsjetimo, Alojza Tomaševića, požeško-slavonskog župana, supruga je prijavila zbog obiteljskog nasilja.

Unatoč mjeri zabrane prilaska Tomaševići su i dosad živjeli u istom domaćinstvu, a župan svojoj supruzi Mari nije smio prići bliže od pet metara.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju