Alojz i Mara Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Alojz i Mara Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Prekršajni sud u Požegi donio je rješenje kojim se požeškom županu Alojzu Tomaševiću ukida zabrana pibližavanja supruzi.


Odlukom suda tako se ukida prvotno izrečena mjera opreza - zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze sa suprugom Marom na udaljenosti manjoj od 5 metara, a koja je izrečena rješenjem ovog suda od 6. listopada 2017. godine, javljaju 24 sata.

Vezani članci Suđenje Alojzu Tomaševiću (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Suđenje Alojzu Tomaševiću: Supruga Mara sudu priložila fotografije ozljeda Alojz Tomašević (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL) Suđenje županu: Sin i snaha Alojza Tomaševića izabrali blagodat nesvjedočenja

Alojz Tomašević, župan požeško-slavonski i njegova supruga Mara Tomašević u utorak su se ponovo našli pred Jaroslavom Mahačekom, sucem Prekršajnog suda u Požegi.

Sudac ih je oboje saslušao jer je u ponedjeljak, 11. prosinca istekla zabrana prilaska župana supruzi u trajanju od dva mjeseca, a Mara Tomašević tražila je da se ona produži do daljnjega.

Podsjetimo, Alojza Tomaševića, požeško-slavonskog župana, supruga je prijavila zbog obiteljskog nasilja.

Unatoč mjeri zabrane prilaska Tomaševići su i dosad živjeli u istom domaćinstvu, a župan svojoj supruzi Mari nije smio prići bliže od pet metara.