Umirovljenik, povratnik iz Švicarske Mato Veić donirao je bolnici u Požegi UZV uređaj vrijedan 100.000 eura.

Galerija


''Ne daj Bože nikome da ode tamo, ovdje treba raditi'', rekao je umirovljenik Mato Veić nakon svečane donacije uređaja.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija BiH do danas nije primila naručenih 500 tisuća doza cjepiva protiv COVID-a, donirali im ga naši susjedi: "Ovisimo jedni o drugima" MK Group MK Group u godini obilježenoj pandemijom izdvojila je milijun eura za donacije što joj je donijelo glavnu VIRTUS nagradu za nacionalni doprinos filantropiji

Rekao je da je on otišao trbuhom za kruhom, jer je morao. ''MIslio sam ostati malo, a ostao sam 30 godina'', rekao je Veić. Kaže da je sad došao ovdje ''malo u penziju, kod kuće malo raditi''.

Kaže da se baš odlučio bolnici donirati malo novca. ''Imam ja još, ali mislim da je od mene dobro'', našalio se Veić koji će uskoro imati 75 godina.

Požalio se da je morao platiti poreze. ''To kod nas nije dobro, kažu ti dođite tu, a onda ti naplate'', rekao je.

Kaže da nije posve zdrav, ali i dodaje da je dobro da je ostao živ s obzirom na to u kakvim je uvjetima radio. ''Sad je dobro, ali kad sam tek došao tamo 1973. dan i noć je kiša padala, ali moraš radit', nema'', prisjetio se kako je radio dva posla, dva radna vremena.

Djece nema. ''Osim na crno'', nasmijao je okupljene.

Napokon otkrili tajnu! Evo tko će Zagrepčane zabavljati za Novu godinu. Ovo je iznenađenje za sve!

Najbogatiji u Rusiji? Grad nesanice i mraka do kojeg ne vodi niti jedna cesta

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju