Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera.


Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera, ali vatrena stihija ne ugrožava naselje, doznaje se od zapovjednika dugopoljskoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Gorana Rogošića.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Otvorio ventile na dvije plinske boce u apartmanu u Rovinju pa izazvao više eksplozija i ogroman požar Policija, ilustracija U Lovranu zapaljen auto, a pokraj Cresa brod na kojem je preminuo nepoznati muškarac: Policija ta dva događaja dovodi u vezu

'U jednom trenutku vatra je bila udaljena od kuća u naselju Koprivno oko 200 metara ali su je vatrogarsci brzom intervencijom ugasili i spriječil njeno širenje u smjeru naselja tako da kuće nisu ugrožene", rekao je Rogošić u poslijepodnevnim satima.

Po njegovim riječima požarom je zahvaćeno nisko raslinje, ali se još ne može pouzdano znati kolika je površina opožarenog područja. (Hina)