Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE PRIKUPLJAJU

Povjerenstvo za sukob interesa proučit će SMS poruke glasnogovornika Vlade Milića

Marko Milić
Marko Milić Foto: Goran Mehkek/Cropix
Povjerenstvo za sukob interesa oglasilo se nakon saznanja prema kojima su bliski suradnici premijera Andreja Plenkovića sudjelovali u razmjeni poruka o pojedicima koji su zapošljavani na mjesta u državnim poduzećima.

Povjerenstvo za sukob interesa proučit će SMS-ove glasnogovornika Vlade Marka Milića u aferi AP.

"Povjerenstvo će zasad samo u odnosu na obveznika Marka Milića ispitati sve navode iz medijskih članaka, prikupiti sve relevantne činjenice i dokaze kako bi odlučilo o osnovanosti pokretanja postupka", poručilo je Povjerenstvo, doznaje N1.

Pročitajte i ovo Marko Milić, glasnogovornik Vlade RH Zapošljavanje u Šumama Dan nakon poruke Marka Milića prijatelj mu dobio ugovor za posao. O svemu se oglasio i sam Milić

Pročitajte i ovo Marko Milić i Andrej Plenković NIJE IMALO UTJECAJA? "Hvala ti, Kruno, puno": Iscurile poruke o spornom zapošljavanju, odmah je uslijedio niz demantija

"Povjerenstvo će ujedno nastaviti pratiti informacije koje dolaze u javnost te ako se pojave nove relevantne činjenice za rad Povjerenstva, ispitati i sve navode vezane za druge osobe koje se spominju u navedenim medijskim člancima", također su naveli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene