Iz Policijske uprave zadarske objavili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koja se sumnjiči za tjelesnu ozljedu.

Galerija


Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog nanošenja tjelesne ozljede u svezi zločina iz mržnje. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Getty Images) Za ovjeru se poslužila suprugovom diplomom: Kaznena prijava protiv učiteljice koja se zaposlila pomoću krivotvorine Branimir Bunjac (Foto: Dnevnik.hr) Podignuta kaznena prijava protiv Branimira Bunjca: ''Neka Brkić i Reiner više ne šalju stražu na zastupnike pa neće biti incidenata''

Maloljetnik je prijavljen po člancima Kaznenog zakona koji se odnose na nanošenje tjelesnih ozlijeda i zločin iz mržnje.

Riječ je o slučaju koji je potresao Hrvatsku, kada je srednjoškolac svojoj kolegici iz razreda usijanim vrhom upaljača u kožu utisnuo slovo "u", a slično je napravio i još jednom kolegi iz razreda.

"S tim zagrijanim upaljačem je meni prislonio u kožu dva puta. Nakon toga je rekao: 'Sad imaš slovo U, sad se možeš hvaliti da si ustaša. Nakon toga je zagrijavao još jedan upaljač i pritisnuo mog kolegu iz klupe'", rekla je Violeta Shala, napadnuta učenica.

Reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević javio je da je danas ispred škole parkirano policijsko vozilo jer je učenica navodno opet primila neke prijetnje.