Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DETALJI ZLOČINA U PREČKOM

Biciklist s pištoljem još nije pronađen: Pucnjava se dogodila niti 30 metara od osnovne škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred očima brojnih očevidaca za sada još uvijek nepoznati muškarac na biciklu propucao je drugog muškarca u zagrebačkom kvartu Prečko. Novinar Domagoj Mikić javio se uživo s terena za Dnevnik Nove TV.

Drama u zagrebačkom Prečkom - pred očima brojnih očevidaca za sada još uvijek nepoznati muškarac na biciklu je usred bijela dana propucao drugog muškarca, koji je hitno prebačen u zagrebačku Vinogradsku bolnicu.

Policijski očevid je završen, a brojne policijske ophodnje u potrazi su za napadačem. Iz Prečkog se javio reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. 

Što se zapravo dogodilo?

Biciklist s pištoljem još uvijek nije pronađen. Na križanju Petrovaradinske i Ulice Prečko, napadač je u sačekuši pričekao 43-godišnjaka. Istražitelji još uvijek moraju potvrditi je li prvo došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, ili je napadač samo ispalio nekoliko hitaca. 

Cijeli dan je policija na terenu, uzimaju se snimke triju nadzornih kamera koje pokrivaju cijelo područje događaja. Ono što najviše zabrinjava je da se pucnjava dogodila niti 30 metara od osnovne škole u Prečkom

Na terenu su pripadnici Odjela općeg kriminaliteta, ljudi koji se bave rješavanjem ubojstava i pokušajima ubojstva. Uz njih su i specijalni istražitelji za organizirani kriminal. Pravo je pitanje čime će ovaj napad uroditi, odnosno što će sve istražitelji otkriti.

Žrtva je stabilno

Mikić se čuo i sa ravnateljem Vinogradske bolnice, koji mu je potvrdio da je propucani muškarac stabilno i van životne opasnosti.

Još uvijek nije sigurno jesu li ga pogodila tri ili četiri hitca, najbitnije je da mu se zdravstveno stanje stabiliziralo.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene