Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odveden na triježnjenje

Vožnja bicikla s 3,19 promila? To je ništa prema tome koliko su policajci izmjerili još jednom biciklistu

Biciklist
Biciklist Foto: Getty
Pijani biciklist izazvao je nesreću u subotu u Sisku dok je drugoga zaustavila policija u rutinskoj kontroli. Ako vam se čini da je 3,19 koliko je izmjereno puno, teško je i zamisliti kako je drugi upravljao biciklom s 4,59.

U subotu je pijani biciklist izazvao nesreću kad se u potpunosti pijan srušio na parkirani automobil. 48-godišnjak se vozio biciklističkom stazom Ulicom Ivana Bakrana u Sisku kad je izgubio nadzor.

Kada je policija stigla, izmjereno mu je čak 3,19 promila u krvi. Muškarac je nakon toga do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koji su uvjeti? Jedna europska država odlučila je umirovljenicima subvencionirati putovanja: Organizirali i dvije vrste paketa

Čak 4,59 promila alkohola u krvi izmjereno je 53-godišnjaku koji je u subotu u baranjskom mjestu Grabovcu alkoholiziran upravljao biciklom, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska policija.

Pedesetrogodišnjaka je policija zaustavila tijekom nadzora prometa, 17. veljače u Grabovcu, a provjerom je utvrđeno je da je vozio bicikl s 4,59 promila alkohola u krvi. Biciklist je do otrježnjenja smješten u službene policijske prostorije, navode u osječko-baranjskoj policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene