Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija iz 27 zemalja

Poslovni dnevnik osvojio Europsku novinsku nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslovni dnevnik osvojio je europsku nagradu za najuspješniju vizualizaciju teksta.

Pročitajte i ovo Renata Čulinović Čaić Oglasio se Beroš Liječnici postavili novi ultimatum Vladi: "Idemo u štrajk ako ne ispunite naše zahtjeve" Slika nije dostupna Nagrada za reportere Nove TV Ivana Petrović proglašena najboljom novinarkom, a Mislav Bago najpopularnijim novinarom u Hrvatskoj

Na 12. natjecanju Europske novinske nagrade (European Newspaper Award) u konkurenciji je bilo 219 novina iz 27 zemalja, a nagradu je dobio prijelom rubrike In&out Poslovnog dnevnika od 22. siječnja 2010. godine.

Ocjenjivački sud sastavljen od 12 uglednih novinara, znanstvenika i dizajnera iz Njemačke, Nizozemske, Belgije, Švedske, Švicarske, Irske, Norveške i Austrije najboljima je proglasio stranice Poslovnog dnevnika. 'Nagrađene stranice odlikuje jedinstven izbor fotografija koje poruku teksta čine još razumljivijom i dodatno motiviraju na čitanje'.

Nagrada Poslovnom dnevniku bit će uručena na Europskome novinskom kongresu koji će se održati početkom svibnja u Beču.

Poslovni dnevnik je prošle godine osvojio na istom natječaju dvije nagrade za najbolje dizajnirane naslovnice, a 2009. godine, nakon uspješno provedenog redizajna. Poslovni dnevnik je osvojio europsku nagradu za tipografiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene