Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usidreni kod Alžira

DRAMA NA BRODU 'Istra': 'Danima smo bez hrane, gazda se ne javlja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada broda 'Istra', među kojom ima i Hrvata, danima je usidrena u luci Bejaia u Alžiru, jer nemaju dozvolu za iskrcavanje. Posada nema kontakt s vlasnikom broda niti dobiva hranu.

Već 18 dana, 11 članova posade broda 'Istra' usidreni su u alžirskoj luci Bejaia koja im je dala dozvolu za plovidbu, ali ne i za iskrcavanje, javlja RTS. Nemaju više hrane, a da bi izašli na kopno potrebne su dozvole alžirskih vlasti. Među članovima posade je nekoliko Gruzijaca, Hrvata i jedan državljanin Srbije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor na Sredozemlju Turisti na jet-skiju zalutali u krive vode, ubijeni su: ''Izgubili smo se, a onda smo vidjeli crni gumenjak'' Požar nakon pada helikoptera u Rusiji Čeljabinska oblast Srušio se i izgorio FSB-ov helikopter u Rusiji: Poginuli svi članovi posade

>> VIDEO Hrvat za kormilom jednog od najvećih brodova na svijetu!

Nakon što su isporučili robu kompanije 'Euroshipping' iz Kopra s vlasnicima broda nemaju nikakav kontakt. Jedan od članova posade Petar Perović kaže da su gladni i da im je pomoć neophodna.

'Već 18 dana smo bez hrane, praktično na tjesteninama. Imamo još vodu, rajčicu, konzervu i kruh - to nam je još ostalo. Imamo problema, gazda se ne javlja, obratili smo se svim institucijama', ispričao je Perović. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene