Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nespretni gaf

Ček, kamo ono ide ovaj gumb? Političar iz BiH koji nije znao staviti masku sad ima problema i sa zakopčavanjem sakoa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić ponovno se našao u centru pažnje zbog problema s odijevanjem.

Njegova fotografija na kojoj ima nespretno zakopčan sako s gumbom u pogrešnoj rupi, zbog čega izgleda dosta nespretno, širi se društvenim mrežama uz brojne nelaskave komentare. 

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Novalić je na početku pandemije privukao pažnju kad nije znao staviti zaštitnu masku pa je tražio pomoć suradnika. No, to nije njegov najveći gaf u pandemiji.

Borbu Novalića sa zaštitnom maskom pogledajte OVDJE

Afera Respiratori 

Fadil Novalić je prvooptuženi u aferi Respiratori. Njega i njegovu zamjenicu i ministricu financija Jelku Miličević iz HDZ BiH, ravnatelja uprave Civilne zaštite Fahrudina Solaka te vlasnika tvrtke "Srebrena malina" iz Srebrenice Fikreta Hodžića optužili su da su nabavili 100 respiratora vrijednih 5,3 milijuna eura koji su trebali biti podijeljeni bolnicama u Federaciji i postavljeni na odjelima za liječenje najtežih bolesnika s dijagnozom COVID-19.

No, ispostavilo se kako ti aparati, proizvedeni i kupljeni u Kini, nisu odgovarali propisanim specifikacijama, a u BiH nije bilo ni ovlaštenog servisera koji bi ih pustio u pogon. Manji broj onih koji su ipak probno korišteni bili su neispravni odnosno nisu osiguravali potrebni protok kisika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene