Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U samoizolaciji više ljudi

Premijer Federacije BiH pozitivan na koronavirus, prve simptome osjetio nakon sjednice Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić pozitivan je na koronavirus, javljaju lokalni mediji.

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić je na nedavnom Maršu mira povodom obilježavanja 25. godišnjice genocida u Srebrenici osjetio prve simptome, a u ponedjeljak je imao povećanu temperaturu, bol u mišićima i mučninu.

Pročitajte i ovo Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Novalić je sam tražio da se testira. Sada se nalazi u samoizolaciji, kao i osobe s kojima je komunicirao. Nije poznato o kojem je broju ljudi točno riječ, piše Avaz. Testirat će se i ministri s kojima je bio posljednijih dana u kontaktu jer se Maršu mira pridružio nakon sjednice Vlade FBiH.

Koronavirus je otprije ušao u državne i entitetske institucije u BiH, piše Klix. Nedavno je potvrđen koronavirus kod zaposlenika u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, kao i kod zaposlenika Federalnog ministarstva za pitanja boraca.

BiH, kao i ostale zemlje u okruženju, nakon popuštanja mjera bilježi povećan broj zaraženih osoba.

Inače, premijer Federacije BiH Fadil Novalić, direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak i vlasnik Srebrene maline Fikret Hodžić, osumnjičeni za nabavku 100 respiratora iz Kine koji su se upravo trebali koristiti kod najtežih slučajeva zaraze koronavirusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene