Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se nastavlja

Policija u civilu glumi turiste po Marjanu i nada se povratku ubojice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je izuzet DNK iz tkiva i objavljena fotografija dresa pronađenog na mjestu ubojstva Meksikanke Selene Masedo, policija još uvijek ne zna tko je ubio nesretnu djevojku.

Unatoč izuzetom DNK, ali i pronađenim otiscima prstiju ubojice s Marjana, problem policiji stvara činjenica što tražene osobe nema  bazi podataka.

Pročitajte i ovo Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli" Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke

Na pitanje koji su naredni koraci policije u potrazi za ubojicom, iz PU splitsko - dalmatinske vrlo su nam šturo odgovorili. 'Poduzimamo sve potrebne korake kako bi što prije otkrili počinitelja. Nastavljamo s intenzivnom potragom, a čim otkrijemo identitet počinitelja, izvijestit ćemo javnost', glasio je odgovor. 

>> 'Imamo tragove koji upućuju na točno određenu mušku osobu'

No, portal Dalmacijanews doznaje kako posljednjih dana 20 inspektora u civilu glumi turiste na Marjanu. Nadaju se da će se ubojica vratiti na mjesto zločina pa da će ga onda konačno uhvatiti i privesti pravdi.

Podsjetimo, Emanuele je nestanak svoje sestre prijavio 22. kolovoza. Nakon opsežne potrage koja je trajala četiri dana, i u koju je bila uključena policija, HGSS i psi tragači, na Marjanu pola metra ispod zemlje pronađeno tijelo nesretne Meksikanke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene