Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svega...

Policija podigla kaznenu prijavu protiv vlasnika i šefa uprave Novog lista?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska policija je riječkom Županijskom državnom odvjetništvu zbog gospodarskih zlouporaba kazneno prijavila predsjednika i člana Uprave jedne riječke tvrtke, a iz Novog lista na portalu javljaju kako je riječ o predsjedniku Uprave tog lista Gordanu Kneževiću te većinskom vlasniku i članu Uprave Robertu Faggianu.

Policija ne navodi imena niti inicijale prijavljenih, već samo da je riječ o hrvatskim državljanima u dobi od 58 i 57 godina, s područja Primorsko-goranske i Istarske županije. Sumnjiče se da su kazneno djelo zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju počinili u svojstvu predsjednika uprave tvrtke sa sjedištem u Rijeci, odnosno u svojstvu člana Uprave te tvrtke te vlasnika tvrtke iz Zadra.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu

Radnici Glasa Istre podnijeli kaznenu prijavu protiv članova Uprave, traže odstupanje uredništva

U policiji navode kako je u ožujku prošle godine aneksom ugovora o poslovnoj suradnji između tvrtki iz Rijeke i Zadra smanjena dotadašnja cijena usluga, pa je do travnja ove godine riječka tvrtka ostvarila manji prihod, čime je oštećena za oko 819.000 kuna.

Novi list na svom portalu navodi da su kazneno prijavljeni predsjednik uprave Novoga lista Gordan Knežević te većinski vlasnik i član uprave Albert Faggian. Napominje kako su kaznenu prijavu protiv Uprave Novog lista podnijeli podružnica Sindikata novinara Hrvatske u tom listu te predstavnik radnika u Nadzornom odboru.

Tom im se kaznenom prijavom na teret stavljalo da su potpisali brojne štetne ugovore koji su Novi list doveli u poslovne teškoće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene