Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Policijska jurnjava na zapadu grada: Lovili pljačkaša, on u bijegu izazvao sudar i otrčao prema nasipu

Policijska potjera, ilustracija
Policijska potjera, ilustracija Foto: Getty Images
Policija je uspjela uhititi napadača koji je u subotu ujutro u Zagrebu krenuo u pljačkaški pohod.

U subotu u 9 sati ujutro na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu muškarac je krenuo u pljačkaški pohod. Najprije je pokušao opljačkati zlatarnici uz prijetnju vatrenim oružjem, no došlo je do naguravanja s vlasnikom i članom obitelji koji su ga u tome uspjeli spriječiti, a pljačkaš je pobjegao vozilom s mjesta događaja.

No nije odustajao od svoje namjere da se domogne novca te je tako došao do Avenije Većeslava Holjevca i ušao u ljekarnu koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja. Uz prijetnju vatrenim oružjem, od tri zaposlenice je uspio otuđiti novac.

Pročitajte i ovo Zatvorenik čita knjigu, ilustracija Zatvorske knjižnice Vrijeme krate uz Tuđmana i Antu Tomića, ali jedan im je žanr ipak najdraži: "Zanimljivo je, a ne bi trebalo čuditi"

Pročitajte i ovo Otvaranje Eura u Njemačkoj - 2 Euro 2024 Preprodao ulaznicu za Euro pa dobio paprenu kaznu: "Trebao si dobiti još više"

Vozilom se dao u bijeg prema Jadranskom mostu gdje je na nadvožnjaku kod trgovačkog centra izazvao prometnu nesreću i naletio na vozilo ispred sebe. Vozačica tog vozila srećom nije ozlijeđena, izvijestila je policija.

Nakon nesreće, pljačkaš je izašao iz vozila i trčeći se udaljio prema savskom nasipu i Sveučilišnoj bolnici. Policajci koji su pratili njegovo kretanje kreću u akciju i uspijevaju ga tamo i uhititi, s obzirom da je tada bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike, izvijestili su.

Pročitajte i ovo Ilustracija utvrđuje se identitet Užas na Trešnjevci: Policija pronašla mrtvo tijelo muškarca

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Aktualno Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Foto: DNEVNIK.hr Julia, Ukrajina Julia, Ukrajina Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 1 Zabrana građevinskih radova - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 2 Zabrana građevinskih radova - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 3 Zabrana građevinskih radova - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Zabrana građevinskih radova - 4 Hrvatska Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" 1/8 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene