Obavijesti Video Pretražite Navigacija
0dređen mu je istražni zatvor

Policija pronašla muškarca koji je skočio s prvog kata i pobjegao s Općinskog suda

Aktualno Galerija Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 5 Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 5 Foto: DNEVNIK.hr Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 4 Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 4 Foto: DNEVNIK.hr Policija Policija Foto: DNEVNIK.hr Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 2 Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija je pronašla muškarca koji je pobjegao - 1 Galerija 1/5 >>
Uhvaćen je muškarac koji je u četvrtak pobjegao s Općinskog suda u Rijeci. Osumnjičeni je skočio s prvog kata suda i dao se u bijeg. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

Policija je pronašla muškarca koji je u četvrtak pobjegao s Općinskog suda u Rijeci te se on sada nalazi u zatvoru. Mlađi muškarac pobjegao je s Općinskog suda nakon što ga je policija dovela na ročište, gdje mu je određen istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Martina Dalić Partnerstvo Podravka želi poljoprivredne tvrtke Fortenova grupe

Osumnjičeni je iskoristio priliku, skočio kroz prozor na prvom katu zgrade i dao se u bijeg. Za njim je raspisana potraga, a policija ga je pronašla danas. Utvrđuju se sve okolnosti ovog događaja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene