Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euro 2024

Preprodao ulaznicu za Euro pa dobio paprenu kaznu: "Trebao si dobiti još više"

Otvaranje Eura u Njemačkoj - 2
Otvaranje Eura u Njemačkoj - 2 Foto: Afp
Ulaznice za nogometne utakmice prodaju se pod imenom i prezimenom navijača i ne smiju se neovlašteno preprodavati.

Njemački student preprodao je svoju ulaznicu za Euro 2024, no ubrzo mu je na kućnu adresu stigla kazna od čak 500 eura.

Ulaznice za utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj prodaju se na ime i prezime korisnika i ne smiju se preprodavati osim u ovlaštenim trgovinama, a pravilo uvedeno zbog crnog tržišta ulaznica na kojima su se karte prodavale za basnoslovne iznose.

Pročitajte i ovo Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

Student je ulaznicu preprodao preko aplikacije eBay, a na društvenim mrežama se požalio kako nema novaca za plaćanje kazne. U komentarima su mu ipak savjetovali da odmah plati kaznu, a mnogi nisu imali lijepe riječi za njegov potez.

Pročitajte i ovo EURO 2024, RASPORED VODIČ ZA EP EURO 2024: RASPORED Hrvatske i rezultati svih utakmica prvenstva

"Trebao si dobiti veću kaznu", "Jednostavno nisi imao sreće. Oni sada misle da si na ulaznicama htio zaraditi, što nije dozvoljeno", stoji između ostalog u komentarima, prenosi fenix-magazin.de.

Napominje se i kako se ulaznice za ovakve događaje mogu preprodavati ili mijenjati samo preko službene mjenjačnice za ulaznice te da prilikom kupovine ulaznica jasno piše da se ne smiju neovlašteno preprodavati.

Aktualno Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Foto: DNEVNIK.hr Julia, Ukrajina Julia, Ukrajina Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 1 Zabrana građevinskih radova - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 2 Zabrana građevinskih radova - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 3 Zabrana građevinskih radova - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Zabrana građevinskih radova - 4 Hrvatska Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene