Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila policija

Sudarila se dva vozila iz pratnje Ivana Turudića

Pratnja Ivana Turudića
Pratnja Ivana Turudića Foto: Patrik Macek/Pixsell
U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, a očevidom je utvrđeno i da nitko nije bio pod utjecajem alkohola.

Dva vozila iz pratnje novog glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića oštećena su u prometnoj nesreći koja se dogodila 9. lipnja, na dan izbora za Europski parlament. 

"Tijekom provođenja mjera osiguranja i zaštite štićene osobe na području Sisačko-moslavačke županije zbog izbjegavanja naleta na osobno vozilo u prometu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva policijska vozila", potvrdili su za N1 iz MUP-a.

U nesreći nitko nije ozlijeđen, a očevidom je utvrđeno i da nitko nije bio pod utjecajem alkohola.

"Budući da su podaci o provođenju mjera osiguranja i zaštite klasificirani podaci, druge detalje vezano uz navedenu prometnu nesreću nismo vam u mogućnosti dostaviti", poručuju iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Politika na Euru - 3 Političari prate Vatrene Oni za troškove puta nisu brinuli, kao ni za mjesta na tribinama: Pogledajte koga su snimile kamere Dnevnika Nove TV

Zašto dva vozila?

Nakon što su u Turudićevom privatnom automobilu pronađena dva metka, glavni državni odvjetnik je dobio policijsku zaštitu. Od tada se Turudić vozi u službenom policijskom Audiju, a terenac marke Volkwagen s njim je u pratnji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene