Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pored Dugog Sela

Pijan lupao lopatom po autu i pokušao ubiti člana obitelji: Policija objavila detalje

Lopata, ilustracija
Lopata, ilustracija Foto: Getty Images
70-godišnji muškarac je u Rugvici u petak navečer napao članove obitelji, a jednog je teško ozlijedio oštrim predmetom. Uhićen je.

U petak oko 19:30 sati na području Rugvice pored Dugog Sela, vidno alkoholizirani 70-godišnjak je lopatom lupao po automobilu člana obitelji, a zatim prijetio i drugima te jednog teško ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Zatvorenik čita knjigu, ilustracija Zatvorske knjižnice Vrijeme krate uz Tuđmana i Antu Tomića, ali jedan im je žanr ipak najdraži: "Zanimljivo je, a ne bi trebalo čuditi"

Pročitajte i ovo Zabrana građevinskih radova - 4 Do sredine rujna Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje"

Svoj je nasilnički pohod 70-godišnjak nastavio u kući gdje je oštrim predmetom ozlijedio 44-godišnjaka koji ga je pokušao smiriti. Liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 4 Smješten u ustanovu Gol sa sjekirom divljao po susjedstvu, a u kući mu je bio leš majke: Nitko je nije vidio dvije godine

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Aktualno Ruski ratni brodovi stigli nadomak SAD-a: Amerikanci poslali ratnu podmornicu Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 1 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 1 Foto: Afp Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 2 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 2 Foto: Afp Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 3 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 3 Foto: Afp Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 4 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 4 Foto: Afp Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 5 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 5 Foto: Afp +0 Ratni brodovi i podmornice stigli na Kubu - 6 Svijet Ruski ratni brodovi stigli nadomak SAD-a: Amerikanci poslali ratnu podmornicu 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene