Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao s 11 mil. kuna

Policija locirala vrličkog Robina Hooda? "Svi pričaju o njegovu otmjenom životu, ali da znate koliko on problema ima..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija na dobrom je putu da okonča slučaj voditelja poslovnice banke u Vrlici koji je nestao olakšavši trezor za 11 milijuna kuna.

Odbjegli bankar u srijedu je navodno lociran preko signala svog mobitela u blizini Sarajeva. U međuvremenu je ugasio mobitel, a policija sumnja da mu je u ovoj akciji krađe novca i bježanja pomogla najmanje jedna osoba. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa prema pisanju medija nema državljanstvo BiH, javlja Jutarnji list

Pročitajte i ovo Bonnie Gooch Treća (ne)sreća Bonnie ponovno u akciji, ali bez Clydea: Žena (78) po treći put pokušala opljačkati banku Slika nije dostupna Krim istraživanje u tijeku Nije dugo bio bogat: S pištoljem upao u banku u Zagrebu, brzo ga uhitili

"Vrlički Robin Hood" navodno je prošli petak, prije nego što je s 11,2 milijuna kuna krenuo u bijeg preko preko granice, vratio staru štednju dvjema ženama s tog područja.

"Jednoj je vratio 230.000 eura stare štednje koju je držala u banci, a drugoj 100.000 švicarskih franaka. Neki kažu da im je došao kući i uredno vratio taj iznos", kažu za Jutarnji list mještani Vrlike, naši izvori u tom mjestu.

Prije bijega bankar je navodno ostavio još 20 tisuća eura i 175 tisuća kuna, ali taj je novac njegov sin u ponedjeljak predao policiji. Policija istražuje jesu li još neke druge osobe dobile dio ukradenog novca.

"Svi govore o njegovu otmjenom životu, odlascima u lov, koji je izuzetno skup sport, čašćenju i sličnim stvarima, ali nitko ne zna ili namjerno neće govoriti o njegovim problemima koji su nastali iz njegova načina života, a neki su i objektivni problemi. Jedan član njegove obitelji teško je bolestan, neću vam reći tko, ali on ima dva sina i dvije kćeri pa vi dalje istražite kakva je tu situacija. Ima i staru majku koja živi sama i ima više od 90 godina, i još puno drugih problema. Nekad kažem da koliko problema ima, taman bi ovaj novac bio dovoljan da ih pokrije", priča muškarac koji je dobro upućen u situaciju muškarca, ali ne krije da ga je, unatoč svemu, njegov postupak šokirao.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene