Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Rijeke

Policajac pijan vozio u suprotnom smjeru, zabio se u auto i pobjegao s mjesta nesreće: Dvoje ljudi lakše ozlijeđeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Riječka policija je potvrdila da je njihov kolega vozio privatni automobil i da nije bio u na dužnosti u trenutku kad je skrivio nesreću, no poduzet će zakonom propisane radnje da utvrde ima li potrebe za discipliniranjem.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao policajac dogodila se u petak navečer na autocesti kod Rijeke. Policija o toj nesreći nije obavijestila javnost.

"Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica. U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni", rekli su iz policije za Index kojem se javio čitatelj koji je upoznat s detaljima svega što se događalo u petak navečer.

Dvoje mladih vozilo se iz Rijeke u Gorski kotar kad se ispred njih pojavio auto koji je vozio u suprotnom smjeru. Uspjeli su izbjeći frontalni sudar i policajac se svojim autom bočno zabio u njih pa pobjegao s mjesta nesreće, a oni su pozvali policiju koja sad provodi kriminalističko istraživianje.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Oprez! Crni niz poginulih u prometu: Četiri suvozača su najgora

"Imajući u vidu da je vozilom riječkih registracijskih oznaka upravljao policijski službenik izvan službe i koji je upravljao svojim privatnim vozilom, ali pod utjecajem alkohola, po dovršetku kriminalističkog istraživanja poduzet će se zakonom propisane radnje te utvrditi sve relevantne činjenice možebitne disciplinske odgovornosti", dodala je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene