Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tuđmanova slika

VIDEO Pogledajte što se događalo dok je Plenković davao izjavu: "Pa nije valjda, možemo li ovo popraviti?"

Aktualno Galerija Izjava premijera Plenkovića - 12 Izjava premijera Plenkovića - 12 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Izjava premijera Plenkovića - 15 Izjava premijera Plenkovića - 15 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Izjava premijera Plenkovića - 14 Izjava premijera Plenkovića - 14 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Izjava premijera Plenkovića - 1 Izjava premijera Plenkovića - 1 Foto: Ranko Suvar / CROPIX +5 Izjava premijera Plenkovića - 13 Galerija 1/10 >>
Premijer se u izjavi u utorak osvrnuo na navode švedskih medija da je ozbiljan kandidat za glavnog tajnika NATO-a. U videu pogledajte što se događalo dok je premijer govorio o tome.

Premijer Andrej Plenković dao je izjavu nakon sjednice vrha HDZ-a. Komentirao je tvrdnje da je kandidat za čelnika NATO saveza. Kazao je da su se Šveđani zabunili i da su mislili na predsjednika Milanovića. 

"Nije moj posao da demantiram spekulacije ljudi koji su se zabunili i sigurno su mislili na Milanovića. Šveđani su se sto posto zabunili, sto posto, mislili su na Milanovića, on je ekspert za NATO", zaključio je premijer.

Tijekom izjave došlo je do problema sa slikom na kojoj je predsjednik Franjo Tuđman. Što se dogodilo, kao i reakciju premijera pogledajte u 13. minuti priloženog videa. 

"Pa nije valjda, možemo li ovo popraviti?" upitao je premijer. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene