Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao da ništa nije bilo

FOTO Nadgleda posao? Pogledajte gdje smo uhvatili najbogatijeg i najpoznatijeg hrvatskog umirovljenika

Dane Škugor
Dane Škugor Foto: Dnevnik.hr
Najbogatiji i najpoznatiji umirovljenik, koji je na računu imao 500 milijuna kuna, fotografiran je u trgovini koju vodi njegova supruga Rada.

Rada Škugor, majka Damira Škugora, prvoosumnjičenog u pljački Ine, i supruga Dane Škugora, umirovljenika na čijem je računu pronađeno gotovo 500 milijuna kuna, poprilično je uspješna poduzetnica.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak Slika nije dostupna PROMJENE I NA ČELU HOK-A Repovi krađe u Ini se šire: Tko je već izašao iz Remetinca, a tko će još malo brojati rešetke?

Upisana je kao vlasnica tvrtke po imenu 3 D-Company, a njezin dućan nalazi se u blizini šibenske tržnice i, što je najbolje, i dalje najnormalnije radi te, čini se, nije pod blokadom.

Dućan nije zatvoren, a u njemu je reporterka Nove TV Sanja Jurišić zatekla samog Danu, najpoznatijeg i najbogatijeg umirovljenika u Hrvatskoj, kako prati posao. 

Dane Škugor Dane Škugor (Foto: Dnevnik.hr)

Dane Škugor Dane Škugor Foto: Dnevnik.hr

Dane Škugor pušten iz istražnog zatvora, a razlog njegova ekspresnog izlaska iz Remetinca je to što mu je istražni zatvor određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. No, ti svjedoci su njegova supruga i snaha, što znači da su privilegirani svjedoci koji su iskoristili svoje pravo na blagodat nesvjedočenja.

Podsjećamo, tvrtka 3 D-Company d.o.o. osnovana je 1995. godine i registrirana za čitav niz djelatnosti, a od 1. siječnja i za trgovanje plinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene