Nakon što je prijetnje smrću zbog iznesenih stavova primio saborski zastupnik Goran Beus Richemberg, prijetnje je putem Facebooka dobila i zastupnica Vesna Pusić. Ona je problem rješila ekspresno te čak zaradila riječ 'oprostite' dvaput u istoj rečenici.

Galerija Prepiska prijetnje smrću koju je primila Vesna Pusić te i naknadne isprike (Foto: GLAS Građansko-liberalni savez/Facebook) +0 Vesna Pusić primila je prijetnje smrću, s kojima se uspješno obračunala (Foto: screenshot/PIXSELL)

Nakon zaprimljenih prijetnji smrću putem društvenih mreža, zastupnik GLAS-a Goran Beus Richemberg sve je prijavio policiji. No nije jedini zastupnik te saborske stranke koji je primio prijetnje smrću.

Vezani članci Dženaza i ukop 19 novoidentificiranih žrtava genocida u Srebrenici - 5 Zbog Srebrenice: Nizozemski premijer ispričao se pripadnicima Plavih kaciga Miro Kovač i Vesna Pusić Bivši ministri o Orbanu i hrvatskoj vanjskoj politici: "Kad su poruke disonantne, kao što u nekim slučajevima kod nas i jesu, onda to zbunjuje"

Jedan korisnik Facebooka vrlo je otvoreno zaprijetio i zastupnici Vesni Pusić.

Vesna Pusić primila je prijetnje smrću, s kojima se uspješno obračunala (Foto: screenshot/PIXSELL) Prepiska prijetnje smrću koju je primila Vesna Pusić te i naknadne isprike (Foto: GLAS Građansko-liberalni savez/Facebook) Foto: GLAS Gra?ansko-liberalni savez/Facebook "Izdajico jedna smrdljiva. Čekaj dok dođem u Zagreb, zaklat ću te ko prase", napisao je dotični korisnik.

"Nadamo se da ste svjesni da je vaša poruka prijetnja smrću i da ste prijavljeni policiji", odgovorila mu je Pusić.

"Ajde tako i tako nisam u Hrvatskoj, izdajico i znam da nećeš me prijaviti jer dobivaš svaki dan tako nešto", nastavio je muškarac koji joj je zaprijetio.

"Policija radi i u Njemačkoj. Još bolje nego u Hrvatskoj. Do viđenja", poručila mu je Pusić.

Odgovor nakon toga govori sam za sebe.

"Oprostite, bio sam ljut, neće više doći do toga, molim vas oprostite", napisao je korisnik.

Ovu prepisku na svojoj je stranici na Facebooku objavila stranka GLAS uz komentar: "Ovo je poruka jednog hrabrog hibridnog ratnika. Naravno, prijavljenog policiji. Pravoj, ne hibridnoj."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju