Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nakon PRIJETNJI SMRĆU

Brkićeva ponuda Beusu: "Ako mu treba zaštita, ja ću biti uz njega"

Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr)
Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić osudio je prijetnje koje je Goran Beus Richembergh primio zbog svojih stavova o minuti šutnje u Saboru te mu ponudio svoju osobnu zaštitu.

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić kazao je kako je mislio da će jutros u Saboru biti postignuto suglasje oko zajedničke saborske izjave o presudi šestorci. Čitanju izjave, naime, nisu prisustvovali saborski zastupnici SDP-a i GLAS-a.

Pročitajte i ovo Milijan Brkić i Josipa Pleslić Nove poruke Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića? Zdravko Mamić Saga se nastavlja Nove poruke Josipe Rimac potvrđuju Milanovićeve izjave? Mamić je lobirao za Turudića i raspitivao se zašto nije izabran

"Mislio sam da na ovoj teškoj situaciji nećemo skupljati jeftine političke poene. Nedolazak kolega iz SDP-a iz GLAS-a najviše govori o njima samima i njihovu odnosu prema braniteljima", izjavio je Brkić.

Komentirao je i prijetnje koje je zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh primio nakon što je na Facebooku objavio kako se u Saboru ne može odavati počast nekom tko je osuđeni ratni zločinac.

"Živimo u demokratskom društvu i svatko ima pravo reći što misli. Takve oblike nasilja i prijetnji osuđujem. Iako se s gospodinom Richemberghom ne slažem politički, ako mu treba osobna zaštita, ja ću biti uz njega", kazao je Brkić.

Richembergh je prijetnje prijavio policiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene