Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA GALERIJA

Pogledajte kako izgleda mjesto pada nepoznate letjelice jutro nakon udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija provodi očevid nakon pada objekta iz zraka na Jarunu, na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod takve vrste događaja te nema razloga za uznemirenost građana, priopćio je u petak ujutro MUP navevši da je pronađen krater te dva padobrana.

Zagrebačka policija u četvrtak nakon 23 sata zaprimila je više dojava građana da su na širem području Jaruna osjetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz zraka.

"Na mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana", navodi se u priopćenju Ravnateljstva policije. Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid, uz sudjelovanje svih nadležnih službi. Zasad policija nema dojava o ozlijeđenim osobama na području šire zone mjesta događaja, a oštećeno je nekoliko parkiranih vozila.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 2 Panika u Zagrebu VELIKA GALERIJA Pogledajte prizore nakon snažne eksplozije u Zagrebu

Pročitajte i ovo Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 1 sve službe na terenu Što je u Zagrebu udarilo u zemlju? Sastale se hrvatske nadležne službe, stručnjaci vjeruju da je izviđački dron iz Ukrajine

Strani stručnjaci proučili su fotografije s mjesta događaja i pretpostavljaju da se radi o ukrajinskom izviđačkom dronu, više o tome možete čitati OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene