Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u Zagrebu

VELIKA GALERIJA Pogledajte prizore nakon snažne eksplozije u Zagrebu

Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 2
Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Eksplozija u Zagrebu uznemirila građane - 2 Galerija 1/1 >>
U Zagrebu je u kasnim večernjim satima došlo do snažne eksplozije. Zasad se vjeruje da se radi o ostacima aviona, ali je očevid i dalje u tijeku. Na terenu je i vojna policija.

U četvrtak oko 23 sata Zagrepčane je uznemirila snažna eksplozija nakon koje je pronađen krater u zemlji u blizini studentskog doma Stjepan Radić. Ministarstvo unutarnjih poslova oglasilo se sa službenom informacijom o eksploziji u Zagrebu u 3:18, više od četiri sata nakon događaja koji je uznemirio građane.

"Na mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana", piše u priopćenju koje možete pročitati OVDJE.

Javio nam se čitatelj s fotografijom padobrana. ''Jarun je pun patrolnih autiju s najjačim svjetlima. Ograđeno je skretanje prema KIF-u s Marijana Haberlea'', rekao nam je i dodao da je na njemu maleni crni ruksak.


 

Pretražuje se i područje uz rijeku Savu. Na terenu je i vojna policija. Područje je označeno policijskom trakom, a reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš doznaje da se zatvara i Jarun.

Drugi padobran pronađen je u Ulici Petrine. Doznajemo da su na dijelu zrakoplova vidljive oznake na ruskoj ćirilici te crvena zvijezda.

Panika na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama su se javili svjedoci od kojih neki tvrde i da su vidjeli padobranca. Ništa od toga službeno nije potvrđeno.

"Mi na Trešnjevci smo vidjeli padobranca kako je iskočio... No, ne znam što je bilo", rekla je svjedokinja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tamni oblak nad gradom VIDEO Objavljen video eksplozije u Kalinivki: ''Stražar nam je rekao da je to skladište kemikalija''

Druga studentica je napisala da je predmet eksplodirao tik do nje. ''Eksplodiralo je dva metra od mene. Hvala Bogu što sam živa'', zaključuje.

 

Policija je rastjerala okupljene građane, kao i novinare kojima su prijetili i privođenjem.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene